Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výměna osvětlení Zimního stadionu ve Dvoře Králové nad Labem
Odesílatel Josef Oulehla
Organizace odesílatele Město Dvůr Králové nad Labem [IČO: 00277819]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.03.2023 09:46:58
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Odpověď:
1) Regulace halového osvětlení může být pomocí řídicího systému s komunikací, kdy je každé svítidlo ovládáno individuálně a jasové senzory (pro zohlednění příspěvku denního světla) jsou součástí řídicího systému. Toto řešení je možno nabídnout v rámci zakázky. Jinak musí mít každé svítidlo vlastní senzor.
2) Je možné použití tlačítek v IP 44-54 pro ON/OFF ,scény – Rolbování ,školy, veřejnost, - Tablet – rozšířené možnosti scén a nastavení ovládání.
3) Maximální povolená hmotnost zátěže při vjezdu na plochu zimního stadionu je dána nátěrem systém GOREPOX M – bílý (uvedeno ve výzvě) a měla by být uvedena v jeho technickém listu.

Původní zpráva

Datum 10.03.2023 15:49:44
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
chtěli bychom požádat o vysvětlení k zadávací dokumentaci:
Proč musí mít každé svítidlo vlastní senzor? Pro nastavení hladiny osvětlení, kterou požadujete stačí i 1 senzor.
Píšete o světlících, ale podle dostupných materiálů se nejedná o světlíky, ale o boční okna.
Touchpanel – zapnout/vypnout/; volba intenzity (režimu, scény); ovládání volby režimu bude možný zároveň pomocí externího zařízení (ovladače, tablet, klíčenka apod.) Je možné použití tlačítek v IP 44-54 pro ON/OFF ,scény – Rolbování ,školy, veřejnost, - Tablet – rozšířené možnosti scén a nastavení ovládání?
Každé svítidlo musí mít senzor, který bude reagovat na intenzitu venkovního světla pronikajícího skrz světlíky – regulace v návaznosti na okolní svit , Takto provedené ovládání ztrácí smysl, požadavek zní osvětlení celé plochy na danou intenzitu pro 2ligu.
Osvětlení ochozů pro diváky na samostatném okruhu - ovládání osvětlení bude v časomíře - nastavení scén 4 stupně – Základní osvětlení tak jak popisujete bude před ledovou plochou- tak že osvětlení ochozů by tam mělo být také.
Jaká je max povolená hmotnost zátěže při vjezdu na ploch zimního stadionu?

S pozdravem

SYVEL plus, s.r.o.